A Gmail mostantól szól, mielőtt - megint - kínos helyzetbe hoznád magad

A Gmail új funkciója egy indokolatlanul gyakori és annál még kellemetlenebb levelezési bakit próbál megelőzni. Ha valaki titkos másolatként, vagyis BCC-címzettként kapott meg egy üzenetet, majd a "Válasz mindenkinek" lehetőségre kattint, a rendszer mostantól figyelmezteti a következményekre. A képernyőn megjelenő, nehezen eltéveszthető sárga sáv közli, hogy  "titkos másolatként kaptad meg ezt az üzenetet. Ha mindenkinek válaszolsz, minden címzett megtudja,...
Elolvasom a teljes cikket a GameStar weboldalán
Tovább a GameStar oldalára